Anmälan till höstens träningspass 2022!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Motionsboxning extra allt!
Motionsboxning kör vi 5 pass i veckan. Här tränar vi stenhård och fysisk träning för dig som i första hand vill ha en varierande träning men inte vill tävla eller sparras hårt. Alla är välkomna med eller utan boxningsbakgrund. Alla passen är kondtionskrävande men kryddade med härlig gemenskap och man längtar till nästa pass redan i slutet av det förra!
Måndagar 
Detta pass fokuserar mycket på slagteknik och vi kör ofta parvis med handskar och mitsar och som alltid en hel del säckträning.
Tisdagar 
Detta pass fokuserar mycket på slagteknik och vi kör ofta parvis med handskar och mitsar och som alltid en hel del säckträning. Detta är det enda motionspass där vi kräver huvud och munskydd och lättare sparring förekommer på varje pass. 
Onsdagar 
Detta pass fokuserar mycket på fys och är ett stenhårt pass kombinerat med kondition.
Torsdagar 
Detta pass har vi full fokus på boxning. Som alltid en lång uppvärmning ofta med hopprep följt av intensiv kondition och avslutar med handskar, mitsar och säck.
Söndagar 
Detta pass kallar vi extra allt! Här är det inte så mycket tid över för annat, det startar tufft och slutar ännu tuffare, fys, kondition i kombination med säckträning, allt ska in på en timme!
 
Sponsorer