Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sportlovsträning
2020-02-15 10:26
Till alla er som är hemma under sportlovet erbjuder Höllvikens Boxningsklubb följande pass 7 dagar i veckan.

 

Matchboxare Må,Ti,On,To, 17.15-19.00

Motionsboxare Må,Ti,,On,To, 19.15-20.45,sön 16.00-16.45

Crossbox Ti,To, 17.30-19.00,, Lö, 10-11.30

LLL (Länge Leve Livet  Må,Fre 08-09, Ons, 09-10

Föräldra/Barn Lör 10-11.30

 

OBS! Miniknattar, Knatte-Diplom,Tonår,Crossbox-ungdom tar ledigt och ”stämplar in” med start måndag 24 februari.Ny storsponsor till klubben!
2020-01-24 07:00
Till vår stora glädje kom en kille ner på klubben och frågade vår Sportchef Ken Kvist hur han kan stötta oss. Han hade både sett, hört och upplevt så mycket positivt om klubben och tänkte höra om han och hans företag kunde få sponsra oss under en 3-års period. 
Ibland får man nypa sig i armen, visst känner vi att vi påverkar och vår strävan är verkligen att sprida glädje och erbjuda träning med engagerade ledare, samhörighet bland medlemmarna och allt i ett prestigelöst sammanhang, men det här kom som överraskning. Tusen tack Jonas och Häggenäs Auto för ert engagemang och ert sponsorskap - men nu undrar vi - vem är ni?
Hej Jonas! Hur länge har du bedrivit Häggenäs Auto? 
Startades År 2000. Började hemma på familjegården, för att sen flytta till anläggningen i Hörby, utmed E22an. Familjeföretag tillsammans med min bror och föräldrar. Idag ägs och drivs firman av mig och min bror
Vad är det bästa med ditt jobb? 
Alla roliga och inspirerande kunder och medarbetare.
Hur kom du i kontakt med klubben? Jag tränade motionsboxning, och sen visade det sig att Ken och jag har gemensamma vänner (Kwame).
Vad fick er att bli storsponsor till Höllvikens Boxningsklubb? Har pratat mycket med Ken och uppskattar oerhört det arbete som klubben lägger ner för barn och ungdomar. Vi delar synsätt på väldigt mycket inom det här området. Klubben lär ut, och bidrar med massor av mervärde för hela samhället. Saker som man t.ex. aldrig lär sig i skolan. Respekt, ödmjukhet, disciplin, 7 goda vanorna osv.
Hur kommer man i kontakt med er om man skulle behöva en ny bil? Ring 0415-15909, kom förbi på en kaffe på Kraftgatan 21 i Hörby eller kolla in oss på facebook eller hemsidan. 

Tack för pratstunden och återigen stort tack för ert engagemang! Vi ses på klubben eller i Hörby 🙂
Stötta Höllvikens Boxningsklubb via Trelleborgs Energiförsäljning AB
2020-01-23 07:00
Det kom ett brev till klubben - gissa om vi blev glada! Det var någon/några som valt att stötta oss i Höllvikens Boxningsklubb via sin elleverantör - Trelleborgs Energiförsäljning AB. 
Vill du också stötta oss genom dem och dessutom göra ett medvetet val för ett företag som håller elpriserna så låga som möjligt utan dolda avgifter, och kanske viktigast av allt, det är 100% förnybar el!
Klicka på länken nedan för att läsa mer - och tusen tack till er som redan stöttat oss genom ert medvetna val!

Kallelse årsmöte 2020!
2020-01-22 21:38
Kallelse till årsmöte!
Årsmötet för Höllvikens Boxningsklubb 2020 kommer att äga rum onsdagen 25 mars 2020 klockan 18.00 i klubbens lokaler på Ängdalavägen. 
Motioner och valberedningens förslag ska vara styrelsen tillhanda senaste två veckor innan. Dagordning och verksamhetsberättelse kommer finnas här på hemsidan senast en vecka innan mötet.
Välkomna! 
//Styrelsen
Vi är nominerade till Svenska Barnidrottspriset!
2020-01-14 18:29

NOMINERING TILL SVENSKA BARNIDROTTSPRISET 2020:

4. HÖLLVIKENS BOXNINGSKLUBB, HÖLLVIKEN

Det är inte enbart matchboxare det satsas på i Höllvikens Boxningsklubb, utan helheten är det som styr. Däribland barn och unga som ledare och hjälpledare. Det är snarare regel än undantag att barn och unga leder varandra och även får leda vuxna vid familjeträning lika mycket som vuxna leder barn och unga vid deras träningspass.

Höllvikens Boxningsklubb är en klubb i tiden. En klubb som ser varje individ genom att stötta och uppmuntra med idrotten som verktyg med en verksamhet som också skrider över generationsgränserna. Barnkonventionen i praktiken märks i klubbens stora verksamhet för såväl barn, unga, vuxna som pensionärer där alla oavsett förutsättningar ska få möjlighet att vara en del av idrotten. Klubben försöker hitta lösningar på olika sätt för att det ska fungera för de som deltar genom såväl anpassade träningstider som ekonomiskt stöd vad gäller material som behövs för att kunna delta med mera. Framförallt arbetar Höllvikens Boxningsklubb till att se helheten bland barn och unga i klubben, en klubb som blivit en mötesplats lika mycket som idrottsverksamhet. Det breda utbudet i klubben för barn och unga och dess innehåll med tydlig värdegrund som kommuniceras ut i skrift och låter barn och unga komma till tals och bli lyssnade på i praktiken visar på att de har hög prioritet. Oavsett mål och mening med idrottandet finns Höllvikens Boxningsklubb till hands för barn och unga där var och en får växa och utvecklas i sin takt. Genom tydligt ställningstagande att involvera barn och unga i verksamheten vid beslut och i träningspassen visar klubben att de tar dem på allvar för att locka och behålla så många som möjligt så länge som möjligt. Det gör även att bland de aktiva finns framtidens idrottsledare inom boxningen eller annan idrott.

Höllvikens Boxningsklubb lyckas vara en attraktiv klubb för många barn och unga där antalet aktiva hela tiden växer och visar därmed på att idrott lockar barn och unga då den bedrivs för dem och tillsammans med dem. Klubben tar ett samhällsansvar som jämsides med idrottandet då vuxna finns till hands för samtal och reflektion kring det som händer utanför idrottandet. Ett tydligt bevis på hur en idrottsförening kan ge mervärde utöver idrottandet. Höllvikens Boxningsklubb är därför en värdig kandidat till Svenska Barnidrottspriset!

För att läsa nomineringen i sin helhet:
http://barnidrottspriset.com

Höllvikens Boxningsklubb
Skåneidrotten

Nyhet vårterminen 2020 - Crossbox Ungdom!
2020-01-13 06:21
Nya lokaler - nya träningstider - nya pass!
Vi är så glada och stolta att få erbjuda våra populära träning till alla ungdomar som vill mixa den perfekta kombinationen av boxning och crossfit  = Crossbox! I samband med att våra nya lokaler färdigställs så erbjuder vi Crossbox Ungdom varje lördag och söndag 12:00-13:00! Ett pass för dig som är 13+ år som vill ha givande träning och inspireras av ett intensivt pass med grymma tränare.
Anmäl dig nu - första passet hålls lördagen den 18 januari - varmt välkomna alla ungdomar!
Pris: 100:- medlemskap per termin, 800:- träningsavgift per termin

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer