Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tusen tack till alla som kom och firade vår 35-årsdag!
2019-09-09 12:10
Tusen tack till alla som kom och firade vår 35-årsdag! Vi slog rekord på föräldrabarnboxningen, på Crossboxen var det över 35 grader i salen, det grillades över 350 korvar och alla pass inklusive knattar, LLL:are, ungdomstjejer och inte minst våra grymma matchboxare gav Höllvikenborna minst 35 anledningar till att komma och träna hos oss. Kolla in leendena på bilderna :) Fler bilder från dagen finns under "Bildgalleri". 
Från djupet av våra hjärtan - 1000 tack alla som kom och spred härlig energi och kärlek 
Höllvikens Boxningsklubb firar 35 år den 7:e september - kom och fira med oss!
2019-08-15 07:31
Höllvikens Boxningsklubb firar 35 år!
Den 7:e september fyller Höllvikens Boxningsklubb 35 år och vi firar med öppet hus. Under dagen kommer flera träningspass att hållas på klubben för såväl medlemmar som för er som vill prova på! Utöver detta kommer vi att grilla korv, ha aktiviteter för knattar, loppis samt lotteri. Alla är välkomna!

Öppet hus kommer att pågå från cirka 9-15 och alla är hjärtligt välkomna att komma och fira och träna med oss! 
Här ser ni ett litet schema över dagen, kom och fynda på loppis, stå själv på loppis, ta en korv och/eller träna på våra fartfyllda pass!

Loppis kl. 09-14 i fritidsgårdens lokaler, 100 kr per bord (se hemsidan för anmälan för utställare)
Crossbox 10:00-11:30 
Föräldrar- och barnträning 10:00-11:30 
Länge Leve Livet 12:00-13.00
Träning tonårstjejerna 12:00-13:30
Knatteträning 12:00-13:30
Matchboxarträning 13:00-14:30
Varmt välkomna att komma och fira med oss!
Har ni några frågor, tveka inte att kontakta Ken på ken.kvist62@gmail.com eller på 0733-301832
Höstens träningstider!
2019-08-11 20:18
Snart är det dags  att byta sommarens härliga träning mot höstens fullspäckade schema! Det pågår träning varje dag i veckan med flera olika pass, hos oss pågår träning som passar alla, från mini-knattar till 90+, 
Höstens tider börjar gälla måndagen 26 augusti, vecka 35. 
Varmt välkomna!
Boxfys på stranden tisdagar och torsdagar!
2019-07-09 11:07
Två joggare ute på stranden när de sprang rakt in i vår träning och tog lite foto från vår morgonboxning! Vill du också starta dagen så här? Välkommen ner till stranden nedanför vakttornet på tisdagar och torsdagar, då kör vi Boxfys på stranden mellan 08.00-09.30 - ingen föranmälan, bara att dyka upp! (Självfallet har vi träning alla dagar i veckan under sommaren se träningstider till vänster i menyn om ni vill träna någon annan dag :)

Höllviken levererar på Irland
2019-06-30 08:31

Dagen bjöd på strålande insatser av Höllviken gänget plus tjejerna ⭐️
Först ut var Leona som boxade stabilt och kontrollerat o vann över Irland, sen boxade Saga mot en tuff irländska som trots tunga hårda slag av Saga fortsatte komma. Irländskan var lite mer aktiv och därmed förlust för Saga men en grym prestation och bra erfarenhet för framtiden.

Först ut av killarna sen var Hugo. Han var rejält sugen och taggad efter WO vinsten igår där han inte fick boxa. Hugo satte ribban direkt mot irländaren som var tuff och stark, men Hugo hade bestämt sig. Klar vinst till Hugo!

Sen var det dags för Truls. På förmiddagen när vi kom till arenan fick vi reda på att Truls motståndare lämnat WO, Truls var därmed redan klar för söndagens finaler. Men vi är ju här för att boxa och lyckades få en extramatch mot en rutinerad irländare. På pappret var det en tuff utmaning för Truls men han gick in med fullt fokus och visade hjärta och vilja hela vägen. Matchen kunde gått vilket håll som helst, o trots att Truls förlora med stolpe ut 2-1 så var prestationen en vinst i sig.

Sist ut idag var Axel. Axel ställdes mot en engelsman som var riktigt stark och ville fightas och in och hålla. Axel kunde gått in och krigat med honom men då hade engelsmannen fått styra. Istället höll han kylan och väntade in engelsmannen och sen kontrade honom på vägen in. Klar vinst till Axel.

Imorgon har vi 6 finaler. Hugo, Axel, Truls, Nick, Signe och Leona.

Rebecca förlorade sin match igår mot Irland på delat domslut efter en mycket jämn match där Rebecca hade hårdare träffar men Irländskan var lite mer aktiv. Vi hoppas på en extramatch för både henne och Saga imorgon om det finns!

Heja heja 👊👊

Crossbox
2019-06-25 14:38

Det är många som hört av sig och undrar hur det är med Jonas, han är hemkommen från sjukhuset och hotar med att dyka upp redan nästa vecka. Han får dock vänta med att vara aktiv på träningen men inget hindrar honom från att peppa på er som tränar. Vi önskar Jonas ett snabbt  tillfrisknande och välkommen tillbaka inom kort!


Crossboxen ikväll 25 juni kommer hållas av Petra, varmt välkomna! Crossboxen kommer att hållas enligt schema där Petra och Björn täcker upp under Jonas frånvaro!


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer